Florarii online Timisoara

Florarii online Timisoara

Florarii online Timisoara – descopera noua florarie FlorideLux, cu atelier floral pe Calea Aradului 20, care iti livreaza in judetele Timis si Arad in maximum 4 ore.

Situata in imediata vecinatate a intrarii in parcarea supraetajata de la Iulius Mall, Floraria Timisoara FlorideLux.ro te asteapta.

Florarii online Timisoara
Trandafiri criogenati premium

Ce gasesti in Floraria online Timisoara FlorideLux?

Din noul atelier floral, vei putea găsi și comanda cu livrare directă in maximum 4 ore in judetele Timis si Arad prin proprii curieri FlorideLux.ro:

  • flori și plante importate din toate colțurile lumii;
  • cupole și aranjamente cu trandafiri criogenați;
  • cutii cu flori exclusiviste;
  • buchete și coșuri cu flori;
  • oferta de flori si aranjamente pentru diversele ocazii, precum nunta sau botez, dar si de sarbatori si aniversari; (Atentie, datorita volumului si complexitatii aranjamentelor de nunta comanda trebuie data cu mai multe zile inainte!)
  • dar și decorațiuni speciale sau cadouri corporate.

Floraria iti ofera consultanta de specialitate, prin floristii sai calificati, pachet premium la fiecare comanda: instructiuni profesionale de ingrijire a florilor, plic hrana florala. In plus, vei primi felicitare personalizata, SMS si email de confirmare a comenzii in timp real.

Florarii online Timisoara
Buchet superb de frezii

Una dintre cele mai ambitioase Florarii online Timisoara, FlorideLux este echipata cu tehnologie ultramoderna de pastrare a florilor. Vizitandu-i in atelierul – florarie din Calea Aradului 20, vei descoperi camera frigorifica profesionala cu peretii de sticla. Calitatea florilor si a materialelor este garantata, Flori de Lux fiind prima florarie online si cea mai buna.

Cum cumperi online de la Floraria Timisoara FlorideLux?

Pentru varianta de flori online, comanda este rapid recepționată de un operator care te poate ajuta în cazul în care nu ești hotărât sau ai nevoie de mai multe informații. Toți operatorii FlorideLux.ro au pregătire în floristică și îți pot da sfaturi pe loc și oferte pentru produsele personalizate.

După ce ai ales aranjamentul sau buchetul de flori, comanda ta este transferată printr-un soft specializat către un florist care se va ocupa imediat de manufacturarea acesteia. Fiecare comandă este însoțită de o felicitare de lux imprimată cu mesajul dorit, dar și un plic cu hrană florală și instrucțiuni întreținere a florilor.

Buchet cu sigiliu

Florarii online Timisoara intre florariile din reteaua FlorideLux:

Florarie Bucuresti (Iuliu Maniu 7)
Ploiesti (Libertatii 7)
Constanta (Tomis 228)
Brasov (Zizinului 3)
Timisoara (Calea Aradului 20)
Iasi (in curs de deschidere)

Citeste mai multe articole despre Florarii online Timisoara

Buchete de flori in Timisoara

Trimite flori in Timisoara

Livrare flori in Timisoara

Florarie online si offline in Timisoara

Cutii cu flori in Timisoara

Cupole cu trandafiri criogenati in Timisoara

Florarii Timisoara

Flori pentru nunti Timisoara